Театър и храна

Разговор на Зорница Гъркова с Фифика Георгиева в ''Изгрев''

Фифика Георгиева завършва актьорско майсторство за куклен театър и известно време животът ѝ е тясно свързан с театъра, а сетне тя се посвещава поравно на театъра и на храната.

Така е и днес, години по-късно, както в проектите ѝ за деца, така и в проектите ѝ за възрастни. За нея производството на сладка, лютеница и сладоледи е почивка от организационната дейност по всички тези проекти, както и на свой ред школа за фино настройване на вкуса.

Прецизността към детайла, отговорността и дисциплината Фифика научава в театъра и до днес тези качества ѝ помагат да успява във всичките си проекти, да не се плаши, нито от провала, нито от успеха, да търси урок във всяка ситуация и да продължава да създава вкусове и преживявания за хората.

Чуйте цялото предаване в звуковия файл:

Снимка – Зорница Гъркова

Още от Изгрев