Цветен мед
Мислим си, че медът няма с какво още да ни изненада, след като човечеството го използва за храна и като лекарство от хилядолетия. Теодора Гергова и нейният мед с цветни инфузии обаче ни опровергават.
След дълги години работа в медийния свят Теодора започва да произвежда мед с рози, след като съвсем случайно открива стара рецепта за медена инфузия с рози. След много експерименти се появяват и мед с бъз, мед с лавандула, както и мед с пушек и розов пипер.
Междувременно Теодора започва да отглежда насаждения с култивирани шипки – опит, който я учи на много нови неща и ѝ помага и в основното ѝ производство. Оттам се появява и идеята за хранителна добавка с шипково брашно, която е в процес на производство.
По пътя на експеримента Теодора стига до вкусни, полезни и, най-важното за нея – чисти продукти. С аромат на цветя, разбира се.
Чуйте цялото предаване в звуковия файл:
Снимка – Зорница Гъркова и личен архив