Хлябът приема емоцията на човека

Пекарна „Рецептите на баба“

Пекарна „Рецептите на баба“  - Даниела и синовете ѝ Томислав и Денислав се занимават с приготвяне на хляб и закуски от години. Те са една от обичаните пекарни в Лозенец и защото приготвят погачи и питки по поръчка за различни поводи. По празниците тяхното работно време е почти без никаква почивка, но удовлетворението и мисълта, че са допринесли с труда си за десетки семейни трапези ги кара да забравят за умората. Смятат, че хлябът е една от най-полезните храни, когато е приготвен без изкуствени добавки и се консумира с мярка:

В разговора ще разберете, че хлябът поема енергията на този, който го прави и затова трябва да се прави с любов. И също как се въртят тенденциите около хляба.
Още от Радиокафе