Отиват ли във фризера българските зеленчуци и плодове под натиска на европейските и по волята на Кремъл?
Повлияха или не на зърнената реколта пороите и свалиха ли цената й?
Ще калкулираме загубите и ползите, както и парадоксите на пазара с Марияна Милтенова, Ангел Вукодинов и търговки от Понеделник пазара в Пловдив.
И в още един портфейл само ще надзърнем днес – този на фирмите за бързи кредити и поредното им ноу - хау да направят бързи печалби на ръба на приетите наскоро рестриктивни промени в закона.
И накрая – обратна връзка със случая „Ало, Ваньо” - минусите и плюсовете от влизането в митниците на стария им шеф ще коментира анализатора от ЦИД Тихомир Безлов.
Срещата ни с всички и с вас е в 15 часа на 94 Мегахерца
Тази седмица в „Добро утро, ден!“ ни гостува Елена Кристиано, собственик на една от най-успешните компании в сферата на красотата. За себе си казва, че е успяла да намери баланса между кариерата и личния живот. А за нея те вървят ръка за ръка вече 30 години. Съдбата и е преплетена с Италия, модата и индустрията за красота. Нейната любов към Италия..
Заместник-ректорът на ПУ „Паисий Хилендарски“ професор Станимир Кабаиванов е гост в рубриката ни „Добро утро, ден!“ тази седмица. Той е завършил с отличие Математическата гимназия в Пловдив със специлност „Физика и английски език“, а след това макроикономика в ПУ „Паисий Хилендарски“ с отличен успех и финансов мениджмънт с пълно шест...
Тази седмица в рубриката „Добро утро, ден“ ни гостува пловдивчанинът Борис Стоилов. Завършва графика, но от 1990 година работи като илюстратор на книги. Илюстрации прави не само за български издания, но и за канадски, американски. Направил е хиляди корици на успешни книги и рисунки към тях – сред тях са „Малкият принц“, „Барон Мюнхаузен“, „Ян..
Тази събота "Срешите" ви предлагат спомен за писателя Рашко Сугарев - 30 години от смъртта му. Ще чуете и малка част от едно от неговите последни интервюта. Гостува проф. Инна Пелева.
Гостът ни тази седмица е Милен Георгиев, професор в Института по микробиология на БАН, където ръководи лабораторията по метаболомика. Неговата голяма професонална любов и гордост обаче е Центърът за върхови постижения по растителна системна биология и биотехнология в Пловдив, в чието създаване активно участва и в който работят учени от пет континента...