Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ландшафтни шоколадени изключения от правилата

БНР Новини
Елизабет Едуардова
Снимка: личен архив

Диетолозите съветват за здраво сърце да хапваме шоколад. Козметиците активно го включват в процедурите за красота и подмладяване. А какво, освен за подслаждане, намират в шоколада архитекти и ландшафтни специалисти? – Оказва се, направата му може да бъде хоби! И като хора, които мислят екологично в зелено и цветно, смело разчупват някои утвърдени стереотипи. Затова наричат себе си „гурме бонбониери – провокатори”.
Наистина ли е дързост да правиш шоколад в студени цветове, като в синьо например? Как шоколадът помага на основната професия и обратно?



БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени