Вашите сигнали остават "глухи" за институциите, сблъскали сте се с проблеми или пък сте станали свидетели на интересна история, която искате да разкажете.
Вече има как – на специална платформа в сайта на БНР очакваме вашите снимки, видеа и кратко описание.
Пишете ни на "Подай сигнал", а нашите репортери ще направят проверка и ще разкажат в ефира на БНР, ще го покажем във "Вашият сигнал" на сайта ни и в социалните мрежи.
Сега предлагаме продължение, в което проф. Мермерски говори за значението на бобовите култури, защо и как чушкопекът убива витамините и убеждава, че 10 групи храни могат да ни помогнат да доближим генетично обусловената възраст на човека – 120 години.
Чуйте и бъдете здрави!
Проф. Христо Мермерски е роден през 1934 година в село Ботево, Врачанско. Завършва Селскостопанската академия през 1962 г. По специалност е биотехнолог. Името му нашумява обаче покрай идеите му за лечебното хранене. Заедно със своя син професорът е написал няколко книги по темата.