Вкусни неделни рецепти от Боряна

Боряна Върбанова с тайните на добрите готвачи пред Айше Лятиф

Днес световната кулинарна общност отбелязва Международния ден на главните готвачи. Той се чества вече 20 години по инициатива на Световната асоциация на главните готвачи, а целта е популяризиране на професията.

Пътят до това да станеш готвач обикновено е дълъг и с много предизвикателства, не е лесно и да управляваш екип от хора.

Това споделя Боряна Върбанова от Дулово, която вече 24 години е готвач в сферата на социалните услуги и всеки ден тя и колегите й готвят за стотици.

Пред Радио Шумен, на празника, тя сподели и две лесни, но много вкусни рецепти, подходящи за неделния ден. Може да ги изпробвате. 

Чуйте какво е да готвиш всеки ден за стотици и кои ястия, наследени от баба, са актуални и на днешната трапеза.


Още от БНР уеб