Развалена храна и нулева хигиена в хотел-ресторант в Китен. За това алармира бивш негов служител. Храната за клиентите се изхвърля, когато вече мирише на развалено, алкохолът се налива в туби, персоналът не минава медицински прегледи. Това пише в украински вестник местен жител, който е работил в хотела.
Проверката на Агенцията по храните констатира друго, поясни началникът на Бургаската дирекция Георги Митев.
Изключително добро състояние на обекта, с изключително добри уреди, с добра хигиена, със здравни книжки, проследяемост на хранителните продукти, съхранение на хранителните продукти. Нищо вярно нямаше в това, което беше описано в жалбата, по-скоро в оплакването.
Има вероятност да е умишлено представено така, поясни Георги Митев. Все повече са фалшивите сигнали, които се изпращат до Агенцията.
Причините може да са конкуренция или недоволни служители, добави той.
Продължаваме рубриката „Запознай се с музикантите“ с представянето на главния диригент на Симфоничния оркестър на Българското национално радио – Константин Илиевски . Константин Илиевски произхожда от..
Човекът, с когото ще ви запознаем тази седмица е цигуларката Галина Койчева - концертмайстор на Симфоничния оркестър на БНР. „ Утвърден и желан солист е, чудесен камерен изпълнител и перфектен..
Запознай се с музикантите! Това е пространството, където всяка седмица ще ви срещаме с някой от музикантите от съставите на БНР. Стартираме с цигуларката Десислава Чолакова , далеч не само..