Оказва се, че повече от всякога чуждестранният внос лишава българското производство от конкурентоспособност. Дълбоко замразено месо от Нова Зеландия се предлага за свежо и прясно, а българското застоява по складовете.
Родният пазар се нуждае от защита на националната продукция, но има ли подкрепа има от страна на държавата и в каква посока работи Министерството на земеделието и храните?
Качествени храни ли купуват българските потребители и гарантиран ли е техния произход? Отговор на тези въпроси потърси Божидар Янев. Чуйте.
"Началото на 17 век в Холандия започват първите търгове на изкуство, продажбите там не са случайни, твърде често хората, които купуват имат връзка...
Първи частен музей на изкуството и порцелана отвори врати в дома на художници във великотърновското Ново село. Всъщност това е колекцията на Даниела и..
На днешния 16 януари, в ефира на "Нашият ден" отдаваме почит на една от най-ярките фигури в българската литература – Алек Попов. Роден на тази дата през..
Ел. поща: hristobotev@bnr.bg